Viser 1–100 af 104 resultater

Køb frisk fisk online – få leveret lige til døren

Fisk er lækkert og sundt. Når du køber frisk fisk i din online fiskebutik, får du leveret lige til døren, så du nemt kan lave lækre, hjemmelavede fiskeretter til hele weekenden. Der er nemlig ikke forskel på, om du køber fisken i køledisken i butikken eller bestiller online med levering til døren, når du handler med Clausens Fiskehandel. Her får du altid fisk af høj kvalitet, præcis som hvis du kom ned i butikken og selv udvalgte din fisk.

Med vores service tilbyder vi at gøre det nemmere for dig at få mere fisk og samtidig spare besværet ved at handle. Køb fisk online og få mere fisk i hverdagen.

Frisk fisk til døren – leveret hver fredag

Hvis du skal lave en lækker fiskeret i weekenden, eller gerne vil forkæle dine gæster med lækre lakse- eller rødspættefileter, men du ikke orker at stå i kø, så kan du bestille dem online i stedet. Hos Clausens Fiskehandel tilbyder vi levering af fisk til private, som gerne vil have fisk af god kvalitet, men som vil slippe for besværet ved at købe det.

Fisken leveres i kasser med is, så du er sikker på, at fisken holder sig frisk til dig og dine gæster.

Køber du for over 499 kr. Så er leveringen ganske gratis, og ellers koster det 75 kr. At få leveret direkte til døren fra din online fiskebutik.

Mangler du inspiration til aftensmaden?

Hos Clausens Fiskehandel elsker vi at sælge god fisk til vores kunder, og inspirere dem til at lave nye retter, som de ikke har prøvet før. Derfor har vi en masse gode ideer til, hvordan du kan tilberede din fisk, som du har bestilt online. Klik her for at se vores videoopskrifter på YouTube.

Køb fisk online og prøv nye opskrifter af, eller lav en ret, du kender, med fisk af høj kvalitet fra Clausens Fiskehandel. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen i vores fiskebutik i Aarhus.